Efter föräldraträffen…

Förra veckan träffades vi några föräldrar för en samtalskväll kring svårbehandlad epilepsi. Samtalet kom (förstås) att handla om allt möjligt kring epilepsi och vilka erfarenheter och historier vi bär med oss! I vår lilla grupp fanns barn med epilepsi efter hjärntumör, encefalit och (troligtvis) andra infektioner, orsakade av missbildningar i hjärnan och ett par fall av hittills oförklarad epilepsi. En del har stora anfall, en del har många, någon åker ambulans till akuten titt som tätt o.s.v. Vi dras med medicinbiverkningar och oönskade effekter av epilepsi, grunnar oss gråhåriga över vardagsproblem och strider för våra barn i alla lägen. Våra fina ungar är riktiga kämpar, men vi föräldrar och syskon ligger inte långt efter i vår ihärdiga strävan att leva vidare och att göra livet gott!